Izbori u nogometnom savezu

Na Markulinovoj inauguraciji Šuker najavljuje dolazak ‘repke’ u Koprivnicu?

14:00h
0
Predsjednik HNS-a Davor Šuker // Foto: hns-cff.hr
Predsjednik HNS-a Davor Šuker // Foto: hns-cff.hr

Navodno je riječ o utakmici između Hrvatske i Irana (možda bude i neki drugi protivnik), a na koprivničkom Gradskom stadionu mogla bi se igrati krajem svibnja.

Na koprivničkom Sveučilištu Sjever večeras, u petak, s početkom u 18 sati održat će se izborna skupština Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Glavne točke dnevnog reda su izbor predsjednika i članova Izvršnog odbora. S obzirom na to da je jedini kandidat na izborima za predsjednika ostao Robert Markulin jer je, podsjetimo, od utrke odustao Radovan Knežević, skupštinari neće imati težak zadatak. S druge strane, interes za Izvršni odbor veći je od broja mjesta u njemu. Predsjednik Nogometnog saveza automatizmom postaje i predsjednikom Izvršnog odbora, a ostalih osam članova će se birati između 11 kandidata.

Markulinovu listu čine Josip Mađarić, glavni čovjek Tehničara iz Cvetkovca, dožupan Darko Sobota, Nikola Gerendaj iz Legrada, Damir Embreuš iz virovskog Podravca, Tihomir Smuđ, predsjednik Tomislava iz Svetog Ivana Žabna, Zdenko Međimorec iz Križevaca, te Igor Bajalica, predsjednik Tehnike, i Krešimir Belčić, predsjednik Starigrada.

Dovoljno potpisa potpore klubova za kandidaturu predali su i Velimir Kraljić iz Carevdara, Jadranko Jambrec iz Gornje Rijeke i Marijan Slavi iz Svetog Petra Orehovca.

Dolazak na izbornu skupštinu najavio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker sa suradnicima. Očekuje se da bi Šuker večeras mogao najaviti konačni dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u Koprivnicu.

Navodno je riječ o utakmici između Hrvatske i Irana (možda bude i neki drugi protivnik), a na Gradskom stadionu mogla bi se igrati krajem svibnja.

U to vrijeme izabranici Ante Čačića pripremat će se za Europsko prvenstvo u Francuskoj, a trebali bi biti smješteni u nedalekom Svetom Martinu na Muri.

čitam...