Na meti provalnika čak i kapelica

07:48h
0
Ilustracija

Popriličan broj krađa i provala bilježi policija ovih dana na području Podravine i Prigorja. U Križevcima je provaljeno u kiosk na Trgu Sv. Florijana, odakle su ukradene cigarete, duhan i alkoholna pića. Na parkiralištu u Štaglincu nasilno su otvoreni poklopci rezervoara na dva teretnjaka i ukradeno je gorivo, dok je na parkiralištu kod koprivničkog groblja provaljeno u jedan automobil i iz njega su ukradeni mobitel, dokumenti i novac.

Bez dokumenata i novaca ostao je i gost jednog đurđevačkog kafića, kojem je s terase ukradena platnenta torbica, a i u jednoj koprivničkoj diskoteci gostu su ukradeni iPhone i novčanik, koje je ostavio u trenirki na vješalici.

Na meti provalnika su poslovni prostori i kuće, s tim da su neke prilično neobične. Primjerice, nepoznata je osoba provalila u podrum škole u Imbriovcu, tamo nije ništa otuđeno. U Križevcima je policija jednu krađu zabilježila na igralištu u Potočkoj ulici, gdje je ‘nestao’ ruksak s mobitelom. U Đurđevcu se dogodila i jedna prilično bizarna krađa, provaljeno je u kapelicu na mjesnom groblju te su pri tom ukradena dva aluminijska svijećnjaka.

 

tekst: Radio Koprivnica