udruga umirovljenika

Na nezaboravnom ljetovanju u Pirovcu ludbreški umirovljenici vježbali u moru i plesali salsu

Na osmodnevnom ljetovanju u Pirovcu boravilo je 30 članova Udruge umirovljenika Ludbreg.

13:07h
0
Foto: Ksenija Baranašić

Mnogi hrvatski umirovljenici često si ne mogu priuštiti izlete, a kamoli ljetovanja. No, to nije slučaj i s ludbreškima, jer u Ludbregu djeluje Udruga umirovljenika koja je jedna od najaktivnijih i brine o svojim članovima.

U svom dugogodišnjem radu organizirala je niz susreta i događanja kako bi im omogućila što lakše i sadržajnije provođenje umirovljeničkih dana, pa tako i odmor na Jadranu.

Tako se nedavno s osmodnevnog ljetovanja u Pirovcu vratilo 30 članova ludbreške udruge. Puni su hvale za smještaj u hotelu Miran.

– Bilo je jako lijepo. Kartali smo, pjevali, a jednu večer i zaplesali salsu. Ta večer će mi ostati u sjećanju, jer smo priredili dobru zabavu, a raspoloženje su nam podizale i naše mlade prijateljice Žaklina i Ksenija. Mi volimo sve što vole mladi – zadovoljno će umirovljenica Katica Namjesnik, nekadašnja miss ljetovanja.

Nakon jutarnjeg i popodnevnog odlaska na plažu, ludbreški umirovljenici su pokazali kako se odlično znaju zabavljati. Iako je riječ o osobama treće životne dobi, zabavljaju se bolje nego većina mladih.

– Nevjerojatno je svjedočiti njihovoj radosti. Gospođe zlatne dobi su svaki dan odijevale novi badekostim, tako da smo imali svojevrsnu modnu reviju – oduševljena je njihova mlada prijateljica Ksenija koja je ludbreškim gospođama organizirala jutarnje vježbanje u moru.

Foto: Ksenija Baranašić
Foto: Ksenija Baranašić
Foto: Ksenija Baranašić