INFRASTRUKTURA

Na području Svetog Ivana Žabna realizirat će se 28 milijuna kuna vrijedna investicija

S projektima Hrvatskih cesta i Hrvatskih voda vrijednost ulaganja dosegnut će 100 milijuna kuna.

13:24h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Radni sastanak na temu gradnje cestovne, vodovodne i fekalne infrastrukture na cesti od Škrinjara do Markovca Križevačkog održan je u prostorijama Općine Sveti Ivan Žabno.


Načelnik općine Nenad Bošnjak zadovoljan je što će se na području općine realizirati investicija vrijedna 28 milijuna kuna, dok će s projektima Hrvatskih cesta i Hrvatskih voda vrijednost ulaganja dosegnuti 100 milijuna kuna. Projekt su predstavili generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, njegov zamjenik Damir Vukmirić, saborski zastupnik Branko Hrg te direktor sektora za održavanje Hrvatskih cesta Nenad Čer.

– Moram izraziti svoje veliko zadovoljstvo što je došlo do ovog sastanka i koordinacije kojom će se definirati parametri realizacije projekta od iznimne važnosti za žitelje ovog kraja. Sastanak  je i dokaz kako općine imaju izvrsnu komunikaciju prema svim instancama po pitanju planiranja projekata i ostvarivanja potreba lokalnog  stanovništva – kazao je župan Darko Koren, a prenijele županijske stranice.

čitam...