stožer civilne zaštite

Na području županije 21 novi slučaj zaraze, ozdravilo 88 osoba

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena u 5046 slučaja.

09:54h
0
Foto: Marina Hižak

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije u svome priopćenju izvještava kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđen 21 novi slučaj bolesti COVID-19.


Na području županije trenutno je aktivno 458 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 88 osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se 59 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s pozitivitetom na koronavirus (1934. i 1945. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena u 5046 slučaja.

Stožer civilne zaštite RH  donio Odluku o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj kojom se zabranjuje  napuštanje županije u kojoj osoba ima prebivalište ili boravište, a njezino trajanje određuje se do 8. siječnja 2021. godine.

Obratite pažnju na OBAVIJEST – Izdavanje propusnica u nadležnosti Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, koja se nalazi na službenoj internetskoj stranici KKŽ.

Zahtjevi za propusnice u nadležnosti Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije pristigli putem sustava e-građanin ili putem obrasca koji se dobije putem e-mail adrese propusnice@kckzz.hr danas, na Božić, neće obrađivati i izdavati. Zahtjevi pristigli tijekom subote (26.12.) i nedjelje (27.12.) bit će obrađeni u najkraćem mogućem roku.

Zahtjev za propusnicom se  UPUĆUJE ŽUPANIJSKOM STOŽERU PUTEM SUSTAVA E-PROPUSNICE ŠTO JE NAJBRŽI NAČIN  ZA DOBIVANJE PROPUSNICE.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa.

Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana te izbjeći preopterećenje zdravstvenog sustava.

čitam...