NOVI PODACI STOŽERA

Na području županije sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom

Trenutno je aktivno 69 slučaja, tri osobe su oporavljene od bolesti COVID-19,  a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba.

09:03h
0
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije // Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Na području Koprivničko-križevačke županije sedam je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestili su jutros iz županijskog Stožera civilne zaštite.
Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 69 slučaja, tri osobe su oporavljene od bolesti COVID-19,  a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba.
Od početka pojave koronavirusa na području županije zabilježeno je ukupno 313  slučajeva bolesti COVID-19,  a u samoizolaciji se trenutno nalazi 165 osoba.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te se pridržavaju odredbi Odluke o ograničavanju društvenih okupljanja, Odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski te Odluke o izmjenama Odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19.

čitam...