14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na portalu srednja.hr ocjenjeno 10.000 profesora
N

Ne propustite

Marko Matijević iz Pametne kuće d. o. o. osvrnuo se na pokretanje nove stranice za ocjenjivanje profesora Studokracija.com te napomenuo kako projekt ocjenjivanja profesora i institucija već postoji na portalu srednja.hr od 25. svibnja 2013. godine. Link naslovnice dostupan je ovdje, a prvi članak je objavljen prije više od šest mjeseci kada je projekt startao.

– Može se vidjeti da imamo iste ciljeve kao na portalu studokracija, koji nisu napravili ništa novo za tržište. Mi smo već proglasili najbolje ocjenjenog profesora u prošloj akademskoj godini, a kod nas je moguće vidjeti i najbolje ocjenjene iz pojedinih predmeta. Ocjenjivanje profesora kod nas je moguće za osnovne, srednje škole i fakultete. Isto tako je moguće glasovati za te institucije – ističe Matijević.

Dodaje i kako su tekstovi o njima objavljeni u većini medija, a veću medijsku pozornost dobili su kada su sindikati u školstvu prijetili tužbama zbog projekta.

– Desetak dana nakon provedbe projekta već je bilo uneseno 6.000 profesora u sustav, a danas ih ima gotovo 10.000. Uneseno je oko 30.000 ocjena te preko 2.000 komentara na profesore i institucije. Projekt je dosta utjecajan u srednjoškolskim i studentskim krugovima te i dan danas dobivamo komentare profesora na njega – napomenuo je Matijević posebno naglasivši kako žele zaštiti svoj projekt.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Strašno

Krade se na sve strane. U Koprivnici ukradena torba, a u Križevcima auto

Tijekom jučerašnjeg dana lopovi su imali pune ruke posla. Kako javlja policija, u Križevcima i Koprivnici zabilježene su dvije krađe. Prva...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti