14.3 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LOŠA KUPNJA

Na prezentaciji nabrkali baku (76) da kupi prekrivač za 200 eura, nikad joj ga nisu isporučili
N

Do dana prijave nije dobila plaćeni proizvod, dok su je prodajni agenti prilikom kontaktiranja, lažnim prikazivanjem činjenica, držali u zabludi da će joj se prekrivač dostaviti

Ne propustite

Na nečiju podlu priču nasjela je 76-godišnja gospođa koja je poželjela ove zime grijati se s novim pokrivačem, a na kraju je ostala prevarena i bez uloženih novaca.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su njenu prijavu da je prevarena pri kupnji. Ona je, prema prijavi, u svibnju 2022. godine, na prezentaciji proizvoda u jednom ugostiteljskom objektu u Ludbregu, sklopila ugovor o kupnji prekrivača za iznos od 200 eura.

Dio iznosa platila je odmah pri sklapanju ugovora, a preostali je dio otplatila na rate. Do dana prijave nije dobila plaćeni proizvod, dok su je prodajni agenti prilikom kontaktiranja, lažnim prikazivanjem činjenica, držali u zabludi da će joj se prekrivač dostaviti.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

u listopadu

Kakav spektakl! U Koprivnicu stiže Saša Matić, jedan od najboljih muških vokala ovih prostora

Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najboljih muških vokala ovih prostora, Saša Matić, najavio je svoj veliki koncert u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti