Na Sajmištu započele pripreme za Dane travnjaka

15:06h
0

100506-sajmiste-mDani travnjaka Koprivničko-križevačke županije su pred nama. Podsjećamo, održat će se ovoga vikenda, a pripreme na koprivnšičkom Sajmištu uvelike su se zahuktale.

Kako i ne bi, kad treba pripremiti više od 2.500 četvornih metara unutarnjeg i vanjskog izložbenog prostora, gdje će se predstaviti izlagači iz Koprivničko-križevačke županije, ali i iz ostalih dijelova Hrvatske koji će na sajmu izložiti poljoprivrednu mehanizaciju, zaštitna sredstva, sjemensku robu te proizvode od sira, meda i vina, izvorne suvenire i rukotvorine, kao i domaće kolače te cvijeće, a sve to uz nezaobilazne stare zanate.

Organizatori 14. Dana travnjaka su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, županijska služba Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu, Hrvatska poljoprivredna agencija, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Čitav će se taj bogati program (čiji točan raspored možete provjeriti na stranicama PORA-e), odvijati pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.