KEREKESH TEATAR

Na Šoderici je sutra nova predstava. Zove se Ja, trudnica, a mi za vas imamo ulaznice

Bitna napomena jest da će se u slučaju kiše predstava odigrati u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

11:55h
0
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković

Sedmu godinu zaredom u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge Mladih Koprivnice, održava se ljetna manifestacija Ljeto na Šoderici. Prva predstava naziva Susjedi svoju premijeru imala je protekli tjedan, u četvrtak. Pred nama je, dakle, druga predstava. Podsjetimo, program Ljeta na Šoderici ove godine uključuje šest predstava.

U četvrtak, u 20.30 sati, na jezeru Šoderica održat će se predstava Ja, trudnica.

– “I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitati, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena – stoji u opisu predstave u kojoj igraju Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš.

ePodravina za vas ima dva puta po dvije ulaznice za predstavu Ja, trudnica. Kako do njih pogledajte na Facebook stranici portala ePodravina koju možete pronaći ovdje.

Dobitnici karata, koje ćemo objaviti sutra, svoje ulaznice morat će podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije do 20 sati na dan izvedbe predstave. U protivnom njihove karte idu u slobodnu prodaju.

Bitna napomena jest da će se u slučaju kiše predstava odigrati u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici.

Sljedeća predstava, Proščenje vu Gruntovcu, u sklopu Ljeta na Šoderici održat će se 1. srpnja u 18 sati. Istoga dana, u 20.30 sati, na rasporedu je predstava Imovina. Tjedan dana kasnije, 8. srpnja u 20.30 sati, održat će se predstava Ringišpil. Završna predstava ovogodišnje manifestacije je Skupština, i to 29. srpnja.

čitam...