Na turniru odbojke na pijesku sudjeluje čak 27 ekipa

21:47h
0
120706-odbojka

Na 32 stupnja i vrućem pješčanom terenu na Gradskim bazenima Cerine otvoren je treći po redu Cerine Studena Open turnir odbojke na pijesku.

Organizatori turnira su Gradski bazeni Cerine i UŠRPS ( Udruga športske rekracije podravskih studenata) uz pomoć vjernih sponzora Podravke, Croatia Osiguranja, Carlsberga i Superprinta.

Direktorica Gradskih bazena „Cerine“ otvorila je turnir te je poželjela svim natjecateljima niže temperature i dobre rezultate.

Martina Golčić najavila je da će se sigurno nastaviti sa organizacijom ovog turnira i sljedeće godine  te ako se ovim tempom bude povećavao broj zainteresiranih sudionika turnir će trajati i više dana.

Prijavljeno je ukupno 27 ekipa od čega 20 muških i 7 ženskih, a polufinalne i finalne utakmice na programu su u nedjelju od 18 sati kada će najuspješniji osvojiti vrijedne novčane nagrade i poklon pakete sponzora.

Treba spomenuti da iz godine u godinu Cerine studena open postaje sve ozbiljniji i posjećeniji turnir čemu govori u prilog i porast sudionika, ali i onih koji vjerno prate i podržavaju svoje favorite.

Na gradskim bazenima Cerine pobrinuli su za dobar provod uz vrhunsku glazbu DJ-a Liquid 9 za sve igrače i navijače, ali i za sve kupače koji će biti tokom ovog vikenda na bazenu.

Ove godine osim sudionika iz Koprivnice, Varaždina, Čakovca i Ludbrega prijavile su se i ekipe iz Zagreba.

Rezultati Cerine studena Opena objavit će se na web stranici gradskih bazena Cerine te na web stranici najvećeg portala odbojke na pijesku.

www.odbojkanapijesku.com

Novčane nagrade:

Muški: 1. mjesto 1500 kn                 Žene: 1. mjesto 600 kn

2. mjesto 1000 kn                            2. mjesto 400 kn

3. mjesto 500 kn                              3. mjesto 200 kn

čitam...