prijave u tijeku

Na TV ekrane vraća se popularni kviz Tko želi biti milijunaš, emitiranje kreće uskoro

'Tko želi biti milijunaš?' licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona u kojem natjecatelj odgovara na 15 pitanja općeg znanja. Nastoji točno odgovoriti na pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora uz pomoć tri džokera.

10:01h
0
Foto: Screenshot YouTube

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’ vraća se na male ekrane 19. rujna 2019., a bit će emitiran na programu HTV 1 U 20.05 sati. Ovo će biti osma sezona hrvatske verzije ‘Miljunaša’, a prijave za sudjelovanje već su otvorene, pišu 24sata.

Prethodnih sedam sezona prikazivalo se u razdoblju od 2002. do 2010. te su bilježile rekordnu gledanost. U tih sedam sezona samo je jedna osoba postala milijunašem, točnije milijunašicom. Profesorica hrvatskog jezika Mira Bičanić (46) 2003. točno je odgovorila na sva pitanja i osvojila milijun kuna.

Prema mišljenju tvrtke Celador, tadašnja hrvatska verzija HRT-ova kviza koju vodi Tarik Filipović (47), među najboljima je od 120 inačica kviza diljem svijeta. Nije tajna kako je baš ‘Milijunaš’ Tarikova prva ljubav i jednom kad se ukazala prilika za novim – starim angažmanom, Filipović nije mogao reći ne.

‘Tko želi biti milijunaš?’ licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona u kojem natjecatelj odgovara na 15 pitanja općeg znanja. Nastoji točno odgovoriti na pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora uz pomoć tri džokera.

Popularan kviz originalno je podrijetlom iz Ujedinjenog Kraljevstva. U Hrvatskoj se prikazivao od ožujka 2002. do siječnja 2008. te od rujna 2009. do lipnja 2010., a emitirao se dva puta tjedno na državnoj televiziji.

 

čitam...
Loading...