Koji peh

Čak tri auta nasjela na veliki betonski kamen usred parkinga

18:00h
0
U utorak na parkiralištu ispred Martinovke // Foto: Mario Kos

Na policijske službenike koji su vršili očevid i treći auto koji je nasjeo na kamen, naišli smo u utorak, oko 17.35 sati.

Problemima na parkiralištu ispred poslovno-stambene zgrade u Martinovki u Koprivnici, ne nazire se kraj.

Ovog puta, u tri dana su oštećena čak tri automobila i to zbog velikog betonskog kamena koji je stajao nasred parkirališta.

Prvo je u nedjelju, oko 17.35, kamen pokupio 35-godišnji vozač sa svojim audijem. U njega je udario prednjim desnim dijelom auta.

U ponedjeljak je 50-godišnji vozač osobnog automobila, skrečući udesno s namjerom parkiranja, također udario u kamen, na istom mjestu kao i audi.

Na policijske službenike koji su vršili očevid i treći auto koji je nasjeo na kamen, naišli smo u utorak, oko 17.35 sati.

Vozač je kiom rio nasjeo na kamen // Foto: Mario Kos
Vozač je kiom rio nasjeo na kamen // Foto: Mario Kos

Kiom rio upravljao je vozač koji nam se požalio da se nada da će mu osiguranje platiti štetu, jer je riječ o parkiralištu pod naplatom.

– Nije mi jasno što taj kamen tu radi – kazao je on.

Kako parkiralište nije osvijetljeno, a vani je bio mrak, iako je velik, vozač kaže da kamen nije vidio, a nije ni očekivao da bi se tamo mogla naći neka prepreka.

U razgovoru s poduzetnikom Darkom Grošićem, koji je kupio navedeno zemljište, objasnio nam je da u vlasništvo posjeda ulazi 2. siječnja, a  od stanara je tražio da maknu znakove koje su tamo postavili.

Oni su to i učinili, no ostavili su postolje znaka, betonski kamen, koji je jučer konačno i uklonjen.

Tko god da je obavljao posao makivanja znaka, očito nije ni slutio da će ostavljanje kamena imati takve posljedice.

čitam...