japin breg

Na Wedding radionici okupili se brojni poduzetnici i modeli te se poslovno povezali

Na lokaciji su izgrađene četiri kuće nose naziv Vila Katarina, Vila Ana, Vila Iva i Vila Eva. Kako sve četiri kuće na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu, brendiran je pod imenom Japin Breg.

09:20h
0
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography

Na turističko-ugostiteljskom kompleksu Japin breg u Čepelovcu, u nedjelju, 4. listopada, po prvi puta je održana Wedding radionica koja je okupila brojne poduzetnike kreativace, hobiste, obrtnike i modele.


Cilj radionice je bilo poslovno povezivanje, izmjenjivanje iskustava te stvaranje zajedničke priče u obliku fotografija (editorijala).

Osim  obrtnika, radionici se pridružila i Katica Blažok koja je okupljenima imala priliku pokazati svoje radove oslikane svilom.

Turističko-ugostiteljski kompleks JAPIN BREG obuhvaća rekonstrukciju četiri klijeti i luksuzne kuće za odmor na lokaciji Čepelovac, Čepelovečki breg kbr 197-203 uz korištenje popratnih sadržaja koji uključuje vanjski bazena tlocrtne dimenzije 9x4m ukupno 36m2.

Na lokaciji su izgrađene četiri kuće nose naziv Vila Katarina, Vila Ana, Vila Iva i Vila Eva. Kako sve četiri kuće na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu, brendiran je pod imenom Japin Breg. Lokacija se nalazi uz obilježene biciklističke staze: Bilogorska biciklistička ruta i Bilodravska biciklistička ruta. Na lokaciji je izgrađena i tradicionalna podravska kapelica koja je posvećene sv. Josipu zaštitniku obitelji i hrvatske države.

Uz moderno uređene interijere poseban je ugođaj boravka u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze. Dodatnu draž i ugođaj daje i polje lavande koje u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography
Foto: Viktorija Gašparić, Love Motion Photography

čitam...