napredak

Načelnik Virja Mirko Perok potpisao ugovor o sufinanciranju izgradnje kružnog toka i obnove Gundlićeve i Lugarićeve ulice

Općina Virje je na ovu mjeru Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kandidirala projekt vrijednosti oko 5 milijuna kuna od čega je odobreno 3,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

13:11h
0
Foto: virje.hr
Foto: virje.hr

Načelnik Virja Mirko Perok potpisao je u Kongresnoj dvorani Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu, Ugovor o sufinanciranju projekta – izgradnja kružnog toka i rekonstrukcije ulica F. Lugarića u I. Gundulića koji će se financirati sredstvima Europske unije u okviru Programa ruralnog razvoja, Mjere 7.2. Ulaganja u nerazvrstane ceste.


Općina Virje je na ovu mjeru Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kandidirala projekt vrijednosti oko 5 milijuna kuna od čega je odobreno 3,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

čitam...