Nadal prihvatio izazov za spektakularni poker duel sa Ronaldom

09:56h
0
Slika preuzeta sa weba: www.pokerstarsblog.com

Teniska legenda i najbolji igrač ove igre na šljaci Rafael Nadal prihvatio je izazov da izađe na duel jedan na jedan u pokeru sa nogometnom legendom Ronaldom.

Duel će biti održan u Londonu 6. Studenog u sklopu EPT turnira. Interesiranje za ovaj duel je ogromno a naravno izravni duel ove dvojice sportaških velikana moći će te pratiti na Pokerstars TV stranici te kasnije na mnogim svjetskim TV stanicama. Ovaj poker duel dvojice velikana organiziran je kao i prethodni njihov duel u humanitarne svrhe i sav prihod od nagrade bit će doniran u dobrotvorne svrhe.

Obojica su članovi Pokerstars sport tima i kao sto je poznato javnosti ova dva velika sportaša su također i veliki prijatelji. Sportsko rivalstvo između ove dvije legende u svojim sportaškim disciplinama egzistira još od prošlogodišnjeg EPT Charity turnira koji se održao u Pragu i na kojem je pobjedu odnio Nadal. Inače na tom turniru u Pragu su učestvovale i ostale legende Pokerstars sport tima Adrej Ševcenko i Alberto Tomba a Rafael Nadal je tom prilikom pobijedio i profesionalca također Pokerstars člana Daniela Negreanua. Kako je za nogometašku legendu Ronalda to bio i prvi veliki turnir na kojem je učestvovao izgubio je od do tada iskusnijeg Nadala. Kako je sam Ronaldo izjavio da je puno radio tokom proteklih 12 mjeseci usavršavajući strategiju u poker igri zasigurno nas očekuje spektakularni i neizvjesni okršaj dvojice sportaških velikana. Za tenisku legendu Nadala je također to bio prvi live turnir u kojem je učestvovao i kako sam kaže ” To je bio moj prvi live turnir kada sam igrao protiv Ronalda a sada godinu dana kasnije igram sa puno vise samopouzdanja kao i sa puno vise vještine i sposobnosti. Učimveoma brzo i uživam u poker igri te jedva čekam novi duel sa Ronaldom.”

S obzirom na to kakovoj dvojici sportaša se radi s nestrpljenjem očekujemo njihov dvoboj u najpopularnijoj kartaškoj igri na svijetu poker. Zasigurno možemo očekivati da će ova dvojica velikana svoje umijeće sa sportskih terena koje posjeduju prenijeti na kartašku igru poker koja osim svojih elemenata kartaške igre u sebi ima i veliku dozu sporta. Iako je predstojeći dvoboj humanitarnog karaktera zasigurno neće nedostajati natjecateljskog duha kojeg njih dvojica posjeduju i očekuje nas veliki dvoboj i slobodno možemo reci praznik pokera.

Zanimljivo je da će teniska legenda i kralj šljake u sklopu priprema za ovaj duel učestvovati 22 rujna na six-max zoom na Pokerstar-u, te da će protivnici imati priliku da ga pitaju sve sto žele jednostavno koristeći aplikaciju #AskRafa.

Poker je danas zasigurno najomiljenija kartaška igra u svijetu a dueli ovakvih zvijezda kao sto su Rafael Nadal i Ronaldo posteću još veću popularnost ove magične igre među populacijom u svijetu. On nije vise samo kartaška igra već možemo slobodno reci sportska disciplina u kome znanje i natjecateljski duh dolaze do punog izražaja. Pokerstars se još jednom zajedno sa svojim svjetski poznatim sportašima pobrinuo da nam omogući ovakve spektakle i praznike pokera s toga s nestrpljenjem iščekujemo početak duela dvojice velikana.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW