27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nagrada projektu “Nisi sam”
N

Ne propustite

U Opatiji od 21. ožujka traje konferencija o sigurnosti gradova “Sigurnost gradova 2013.”, koja se održava pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. Konferencija se održava uz potporu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, United Nations Development Programme Hrvatska, Hrvatskog ceha zaštitara, Državne uprave za zaštitu i spašavanje te Udruge gradova. Partner konferencije je Europski forum za urbanu sigurnost. Teme jubilarne pete konferencije su, kao i ranijih godina, prevencija kriminaliteta, civilno – krizno upravljanje gradovima i nove tehnologije u ostvarenju sigurnosti gradova.

 Prije početka „radnog dijela” konferencije, ministar Ranko Ostojić uručio je priznanje za najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice u 2013. godini gradonačelniku grada Opatije Ivi Dujmiću za uspješan projekt: „Siguran gost – zadovoljan gost”. Među nagrađenim projektima također se našao i projekt „Nisi sam” kojega zajedno realiziraju Policijska uprava Koprivničko-križevačke županije i Savjet za prevenciju kriminaliteta Koprivničko-križevačke županije.

Program u čijem su osmišljavanju i provođenju intenzivno sudjelovali Dražen Magdić, Maja Vrbek i Tatjana Židov tako je i na nacionalnoj razini postigao iznimno zapaženi uspjeh. Potrebno je naglasiti da je Koprivničko-križevačke županija jedina Županija čiji je Savjet primio priznanje za suradnju s djelatnicima policije u oblikovanju preventivnih programa, a zasluga svakako ide i velikom trudu policijskih djelatnika u razumijevanju potreba lokalne zajednice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U KOPRIVNICI

Sutra će bez vode biti stanovnici Ulice Mihovila Pavleka Miškine i Ulice Miroslava Krleže, osigurane su cisterne s vodom

Korisnici vodnih usluga u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, na neparnim kućnim brojevima od 1 do 29A i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti