Ljeto na zrinskom

Nagrađivani youtuber održat će besplatnu radionicu o novim medijima, a najbolji video dobit će i nagradu

Radionicu će održati stručnjak za YouTube Matej Lončarić, voditelj projekta Joombos koji je nedavno osvojio nagradu za najinovativniji medijski projekt na INMA Global Media Awards u New Yorku.

08:45h
0
Foto: ingimage.com

U sklopu koprivničkog Ljeta na Zrinskom Koprivnički poduzetnik organizira YouTube projekt ●REC: Summer in Koprivnica, koji će započeti s radionicom Kako biti uspješan digitalac na novim medijima.


Radionicu će održati stručnjak za YouTube Matej Lončarić, voditelj projekta Joombos koji je nedavno osvojio nagradu za najinovativniji medijski projekt na INMA Global Media Awards u New Yorku.

Biti YouTuber spada u nova zanimanja koja prije par godina nisu ni postojala, zato će ova radionica osim tinejdžerima, biti poticajna i mladim poduzetnicima u Koprivnici da nauče kako YouTube iskoristiti za razvoj i promociju svojeg brenda, kao prodajno-promotivni kanal.

Za radionicu nije potrebna posebna oprema, osim kreativnosti i mobitela s kamerom. Tko želi nastaviti biti dio projekta ●REC: Summer in Koprivnica, nakon radionice treba snimati mobitelom sve važnije događaje u gradu – zabavni sadržaj Ljeta na Zrinskom, sportske, kulturne, edukativne događaje koji će se objavljivati na YouTube kanalu RECKC.

Osim svih dobivenih informacija i savjeta s radionice, osigurana je i mentorska podrška od strane Joomboos ekipe, Glorije Baerger i Jana Kovačića.

Krajem kolovoza organizira se MEET UP s YouTuberima na kojem ćete moći upoznati svoje idole, slikati se i dobiti autogram te će tada bit će proglašenje najboljeg video uratka, a postoji mogućnost suradnje s JoomBoos kanalom.

Radionica će se održati 12.7.2017. u 11 sati u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na helena.horvat@inkubator.info ili na 048/222-338.

Foto: koprivnica.hr

čitam...