Nagradna igra // Dva sretna dobitnika osvojit će po dvije ulaznice za Rocklive festival

10:05h
0
Nagradna igra u kojoj možete osvojiti ulaznice traje do srijede u podne

Koprivnica.net kao medijski pokrovitelj Rocklive festivala u suradnji s promotorima organizira nagradnu igru u kojoj će dva sretna dobitnika osvojiti po dvije ulaznice za Rocklive. Igra traje do srijede u podne, kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Prijave s osobnim podacima šaljite na adresu nagradna@koprivnica.net.

Rocklive festival, na već poznatoj lokaciji Kampusa u Koprivnici, održat će se 16. i 17. kolovoza, a posjetitelji će opet moći uživati u odličnim bendovima i popratnim sadržajima.

Kako bi organizatori ispravili prošlogodišnju nepravdu, kada su zbog smanjenja budžeta morali biti otkazani, na RockLive dolazi Kawasaki 3P i Edo Maajka, kao headlineri festivala.

Osim njih, nastupit će trenutno „najzločestiji” i „najluđi” dvojac u regiji, Krankšvester iz Varaždina. S novim albumom dolazi i Cold Snap, a za dobar rock zvuk pobrinut će se Manntra iz Umaga. Tu su i RockLive bendovi Kraj Programa iz Rijeke te Lolita i What matters most iz Koprivnice.
Koncerti će se, kao i lani, održati u zatvorenom dijelu prostora. Ujedno, za sve će posjetitelje biti osiguran besplatan kamp, a cijena ulaznice bit će izuzetno povoljna – 50 kuna u pretprodaji. Više detalja može se vidjeti na www.fest.rocklive.hr

čitam...