OTKAZANO: Klapa CAMBI ove subote u Hollywoodu

15:20h
0
Klapa CAMBI

Koncert je nažalost otkazan zbog slabe prodaje ulaznica. Svi koji ste kupili ulaznice možete tražiti povrat novca na prodajnom mjestu gdje ste ulaznicu i kupili.

U Koprivnicu nam stiže još odličnog klapskog ugođaja, točnije, klapa CAMBI će nastupiti i predstaviti se koprivničkoj publici ove subote u diskoteci Hollywood. 

Svakim svojim nastupom klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. U nastupima klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način i proširuje krug slušatelja i gledatelja.

cambi-hollywoodKlapa je u tome uspjela zbog svježine i originalnosti; zbog jednako sugestivnih izvedbi vremešnih standarda dalmatinske pjesme, «baštinskog materijala» ili klapskih himničkih evergreena, ali i neponovljivih interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića- Gibonnija“, kao i drugih poznatih autora, a u novije vrijeme se i to vrlo uspiješno dokazuje i u popularnoj glazbi sa vlastitim skladbama.

Koprivnica.net je pripremila nagradnu igru, 5x po dvije ulaznice za ovaj odličan koncert. Sve što treba je odgovoriti na jednostavno pitanje: Koje godine je osnovana klapa Cambi? Ukoliko neznate odgovor, potražite ga na službenoj stranici klape Cambi: www.cambi.hr. Odgovor zajedno sa svojim podacima (Ime, prezime, adresa i br. telefona) poslati na nagradna@koprivnica.net. Dobitnike ćemo objaviti u petak ujutro. Sretno !!

Ulaznice u pretprodaji: Šareni Dućan, caffebar Kaktus,  Hangar18 kod Interspara. Početak koncerta u 22:30.

http://www.facebook.com/events/308189742577794/