Nagradna igra koprivničke knjižnice i kina

15:14h
0

Suradnja Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica i Pučkog otvorenog učilišta u Koprivnici u promociji knjige i filma Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao nastavlja se nagradnom igrom.


Svi članovi knjižnice koji su posudili knjigu ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti kinoulaznicu za projekciju filma Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao koji u kinu „Velebit” igra od 22. do 28 siječnja u 18:00 sati. Izvlačenje deset sretnih dobitnika održat će se u petak u 12:00 sati u kinu „Velebit”, a dobitnici će biti osobno obaviješteni o nagradi, a svoju ulaznicu će moći podići na blagajni kina prije projekcije.

Svi gledatelji koji kupe kinoulaznicu za film Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao ostvaruju 20% popusta na kupnju istoimene knjige u knjižarama Algoritam, Profil i Mozaik (potrebno je samo pokazati kinoulaznicu).

Podsjetimo na radnju knjige/filma – glavnom je liku knjige i filma otac bio borac za prava kontracepcije, a majka mu je umrla kad je bio dječak. Uskoro će se njegov život pretvoriti u nešto poput forrestgumpologije, gdje će naš šašavi junak sudjelovati u događajima koji su bili od presudne važnosti za tijek 20. stoljeća. Tako je Oppenheimeru pomogao da usavrši atomsku bombu, pio je s Harryjem Trumanom i plesao sa Staljinom. Spomenimo i to da je u gulagu drugovao s bratom blizancem najvećeg uma 20. stoljeća Alberta Einsteina. Zatim je postao i dvostruki tajni agent za vrijeme Hladnog rata, a na kraju susreo slona na Baliju.

Osvrt Čitateljskog kluba za mlade možete pročitati na sljedećoj poveznici http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/default_citateljski.asp?sid=5446

I za kraj – čitajte knjigu i gledajte film!

čitam...