Nagradna igra // Zbog velikog interesa predstava Stilske vježbe bit će održana i u subotu

11:53h
0
Scena iz predstave

Najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom u četvrtak, 13. ožujka, gostuje u koprivničkom Domoljubu, a karte su već rasprodane. Riječ je o Zagrebačkom kazalištu Planet Art i legendarnoj predstavi Stilske vježbe, u kojoj igraju Lela Margitić i Pero Kvrgić, dok je za režiju zaslužan Tomislav Radić.

Koprivnička je publika odmah prepopznala kvalitetu ove legendarne predstave koja je čak uvrštena i u Guinessovu knjigu kulturnih rekorda, te će se zbog velikog interesa javnosti Stilske vježbe održati i u subotu u isto vrijeme, a karte se mogu kupiti u Domoljubu.

Iz Planet Arta ističu kako su Stilske vježbe fenomen svjetskih razmjera, a roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

Zato požurite po svoje karte, jer ovo je predstava koja se ne smije propustiti.

– U „Stilskima” se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta – kažu iz zagrebačkog kazališta.

Ističu i kako će Stilske vježbe jednako oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status te se za nju uvijek traži karta više.

Koprivnica.net medijski je pokrovitelj predstave kazališta Planet Art u Koprivnici.

NAGRADNA IGRA

U suradnji s organizatorom pripremili smo nagradnu igru. Imamo za vas dva puta po dvije ulaznice za predtavu u četvrtka i dva puta po dvije za predstavu u subotu. Sve što treba je poslati svoje podatke i za koju predstavu ste zainteresirani na email adresu nagradna@koprivnica.net s naslovom “Za nagradnu igru – Stilske vježbe”. Dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti sutra poslijepodne, a ulaznice će s osobnom iskaznicom moći podići na blagajni Domoljuba prije predstave.

IZVUČENI DOBITNICI

1. Radmila Kovačević, Koprivnica (četvrtak)
2. Damir Stanić, Kalinovac (četvrtak)
3. Mirjana Ljubić, Koprivnica (subota)
4. Filip Majcen, Torčec (subota)

Čestitamo dobitnicima i želimo ugodnu zabavu na ovoj odličnoj predstavi!

čitam...