Portal epodravina.hr nagrađuje

NAGRADNI NATJEČAJ Biramo najslađu uskršnju bebu, šaljite nam fotke, a vaše mališane čekaju vrijedne nagrade

Sve što trebate je uživati s mališanima u nadolazećim blagadnima i zabilježiti poseban trenutak.

08:00h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Povodom skorašnjih uskršnjih blagdana, koji posebno vesele mališane, za vas smo priremili veliki nagradni natječaj.

Sve što morate učiniti je poslati fotografiju vašeg djeteta vezanu uz uskršnju tematiku. Hoće li to biti oslikavanje pisanica, traženje pisanica, fotka s uskršnjim zekom, uskršnji doručak, kucanje jaja ili nešto drugo, ovisi o vama. Vi samo trebate uživati s mališanima u blagadnima i zabilježiti poseban trenutak.

Prijavnicu ispod teksta mogu ispuniti isključivo roditelji djeteta, a naši će čitatelji na portalu ePodravina.hr moći glasati za najslađu bebu.

Prva nagrada je poklon Baby Centra Koprivnica u iznosu od 500 kuna, a druga poklon bon Lollipopa u vrijednosti od 350 kuna.

Baby Centar Koprivnica nudi Vam velik i raznovrstan izbor dječje opreme, igračaka i tekstila u bogato opremljenom prostoru. S 18 godina iskustva iza sebe, jamče vrhunsko zadovoljstvo kupovine!

Bave se prodajom dječje robe i opreme te nude sve što vaši najmlađi trebaju.

Trgovinu možete posjetiti u Koprivnici na adresi Ulica Josipa Vargovića 4 te se uvjeriti u vrhunsku ponudu artikla svjetski poznatih brendova visoke kvalitete, po vrlo povoljnim cijenama.

Također, robu možete naručiti putem Facebooka Trgovina Melita Baby Centar Kc ili web shopa Trgovina Melita Bjelovar & Baby Centar Koprivnica uz besplatnu dostavu i plaćanjem pouzećem. Baby Centar Koprivnica možete dobiti na broj 048/625-116.

Lollipop je mladi kreativni koprivnički brand koji stvara bogat asortiman proizvoda za one najmanje pa sve do uzrasta 10-godišnjaka. Temeljne odrednice su očuvanje domaće proizvodnje, pažljiv odabir materijala i njegove obrade, te razigran dizajn i kvaliteta.

Pod imenom Lollipop krije se 100% domaći brand, što znači da je Lollipop tim zamislio, osmislio, nacrtao, razradio i proizveo cijeli proizvod.

Dizajn je vedar i razgiran, a boje koje koriste u printanju tekstila na bazi su vode te su stoga printevi izrazito meki, nježni i prozračni, jedva primjetni na dodir. Boje posjeduju certifikat kvalitete “Oeko-tex Standard 100” i time Vam garantiraju kvalitetu i sigurnost koja je i više nego bitna kad su u pitanju dječja i baby robica.

Fleksibilost vlastite proizvodnje omogućuje da rade po narudžbi. Do sada su surađivali s mnoštvo vrtića u izradi majica za vrtičke skupine, plesne i glumačke skupine, kostime za male navijačice, balerine i sl.

Njihove proizvode možete pronaći u LOLLIPOP trgovini u Ul. Josipa Vargovića 2, Koprivnica, a sve novosti i upite možete slati na društvene mreže web shop www.lolllipop.hr,  facebook stranica Lollipop, instagram www.instagram.com/lollipop.hr/

UVJETI NATJEČAJA:

Fotografije može slati isključivo roditelj djeteta.

U obzir će se uzimati fotografije djece predškolskog uzrasta, od 0 do 6 godina.

Ocjenjivačka komisija odabrat će najbolje fotografije koje zadovoljavaju uvjete ovog natječaja i objaviti ih na portalu ePodravina.hr, na kojem će među prispjelim fotografijama posjetitelji stranice birati najbolje.‬

Dobitnici nagrade predaju organizatoru isključivo i neograničeno, prostorno i vremensko, pravo korištenja i pravo prerade fotografija i njihovo korištenje.‬

Pripazite da fotografije djece koje šaljete budu primjerene objavljivanju u javnom mediju. Uredništvo portala ePodravina.hr i zadržava pravo neobjavljivanja fotografija koje smatra neprimjerenim ili vulgarnim.

Prijave traju od danas, 12. travnja, do Uskrsnog ponedjeljka, 17. travnja. On line glasovanje održavat će se od 18. do 23. travnja, a 24. travnja objavit ćemo pobjednike.

Glasovi publike zbrojit će se s glasovima stručnog žirija portala ePodravina.hr, Lollipopa te trgovine Baby Centar.

Fotografije koje neće imati sve potrebne podatke nećemo uzeti u obzir za natjecanje.

Prijavite se u obrascu u prilogu, uživajte s mališanima u blagdanima i sretno!

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

čitam...