ludens teatar

NAGRADNJAČA Darujemo vam ulaznice za Dejtnajt, urnebesne LAJNApovce koji će vas naučiti sve o zavođenju i seksu

Nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

17:30h
0
Luka Vidović - predstava Magic show za cijelu obitelj - Ludens Teatar
Foto: Mario Kos

Romeo, o Romeo! Zašto si Romeo, kaže Julija s balkona, a Romeo stoji ispod nje i nema pojma o čemu priča. Eh, da je Romeo imao LAJNAPovce da mu pojasne što je Julija htjela reći, priča bi možda drugačije završila.

Izbjegnite sve zamke ljubavi, veza i seksa i nasmijete se uz savjete LAJNAP komičara na novom showu – DEJTNAJT.

ŠTO JE DEJTNAJT? -Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Potpuno novi show LAJNAP komičara koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste. Ljubavni savjeti uvijek dobro dođu, a LAJNAPovci su se potrudili izvući one najbolje iz svojih dugogodišnjih veza i karijera.

Na greškama se uči, kažu mnogi, a kako vi ne biste previše (sa)griješili i morali sjediti u ljubavnoj klupi za magarce, dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama. Pridružite nam se u ljubavnim anegdotama i avanturama i uživajte u punih 90 minuta smijeha.

Nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

Predstava je na redu u srijedu u 21 sat u Atriju Doma mladih u Koprivnici, a mi vam darujemo jednom po dvije ulaznice. Pravila nagradne igre pročitajte na našoj Facebook stranici. 

čitam...