KEREKESH TEATAR

NAGRADNJAČA Dijelimo čak pet ulaznica za odličnu predstavu Krtice u sklopu Ljeta na Šoderici

Kako sudjelovati u nagradnoj igri kojom poklanjamo 5×1 ulaznicu pogledajte na našoj Facebook stranici.

15:37h
0
Jan Kerekeš u predstavi 'Krtice'
Teatar Kerekesh // Foto: arhiva

Još jedna predstava u sklopu Ljeta na Šoderici na redu je ovog četvrtka. Portal ePodravina u suradnji s Kerekesh teatrom i Udrugom mladih Koprivnice za vas je pripremila pet ulaznica za predstavu naziva Krtice.

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za Krtice bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Podsjetimo, Kerekesh teatar je 2015. godine u suradnji s Udrugom mladih grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad pokrenuo manifestaciju Ljeto na Šoderici, a radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije uz obalu rijeke Drave, na popularnom podravskom moru.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri kojom poklanjamo 5×1 ulaznicu pogledajte na našoj Facebook stranici.

Predstava će se održati u četvrtak u 20.30 sati na jezeru Šoderica.

čitam...
Loading...