POD HITNO NA HITNU

[NAGRADNJAČA] Ljeto na Šoderici u punom je jeku! Imamo ulaznice za sutrašnju predstavu, evo detalja

U slučaju kiše, predstava se igra u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

15:00h
0
Foto: Sanjin Bojić

Nastavlja se Ljeto na Šoderici, a sutra, 30. srpnja, održat će se predstava “Pod Hitno na Hitnu”. Osim u slučaju kiše, tad će se predstava održati u dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

Portal epodravina nagradit će dvoje čitatelja sa po dvije ulaznice, a kako ih možete osvojiti, popratite na našoj Facebook stranici.

Dobitnike objavljujemo sutra (četvrtak) oko 12 sati, a organizatori mole gledatelje da dođu malo ranije po svoje ulaznice, točnije nagrađeni čitatelji ulaznice trebaju podići u 19 sati.

Predstava “Pod Hitno na Hitnu” nastala je u režiji Ljubomira Kerekeša, a u njoj igraju Jan Kerekeš, Goran Koši, Darko Janeš, Draško Zidar i Ljubomir Kerekeš.

– U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav – stoji u opisu predstave.

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 40 kn. Predstave se izvode na jezeru Šoderica, a u slučaju lošeg vremena predstava će biti izvedena u dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica. Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica i od 19 sati na ulazu prije predstave.

6. LJETO NA ŠODERICI – RASPORED PREOSTALIH PREDSTAVA

9. kolovoz – Bibi i Bubi, Kerekesh Teatar u 18 sati

9. kolovoz – Izbori vu Gruntovcu, KUD Gruntovec u 20.30 sati

13. kolovoz – Imovina, Kerekesh Teatar u 20.30 sati

 

 

čitam...