Dom mladih

NAGRADNJAČA Nasmijte se uz stand-up show Gorana Vugrinca u Koprivnici, imamo ulaznice!

Show će se održati u atriju Doma mladih u Koprivnici u 21 sat, a portal ePodravina za svoje čitatelje ima dvije ulaznice.

16:00h
0

Goran Vugrinec sutra dolazi u Koprivnicu i pripremio je show za umrijeti od smijeha!

Novi show Gorana Vugrineca donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota. U više od 100 minuta, Detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada.

Show će se održati u atriju Doma mladih u Koprivnici u 21 sat, a portal ePodravina za svoje čitatelje ima dvije ulaznice. Kako biste ih dobili, pratite upute na našem Facebook profilu.

Izvedba će se odigrati uz poštivanje svih epidemioloških mjera na otvorenom prostoru.
Cijena ulaznice je 50,00 kn (40,00 kn za umirovljenike, nezaposlene, studente i učenike, a 35,00 kn za osobe s invaliditetom).
Prodajna mjesta su: Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Cafe i Ludens teatar (info@ludensteatar.hr, 097/7583367, Hrvatske državnosti 10, prvi kat).

Loading...