Restoran i pivnica Stari grad

NAGRADNJAČA Osvojite večeru za dvoje i budite dio Martinja v Starom gradu, biškupi krste mošt u vino

Osim puno smijeha, zabave i pjesme posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te dobroj kapljici naših vinara.

10:45h
0
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

Turistička zajednica Grada Đurđevca i Restoran i pivnica Stari grad pozivaju Vas na Martinje v Starom gradu 8., 9. i 15 studenog s početkom u 20 sati u utvrdi Stari grad.

Martinjski običaji i obnašanje tradicije po Križevačkim štatutima i Koprivničkim regulama u veselim društvima po vinogradima i ugostiteljskim objektima u našem kraju imaju dugu povijest. Biškupi po jedinstvenom ritualu krste mošt u vino i vlasniku izdaju krsni list kao dokaznicu da je poganin mošt preveden u finu vinsku kapljicu koja se bude rado pila.

Na Martinjskim večerima goste će zabavljati i rasplesati Tamburaški sastav Dravski pajdaši. Doživljaju će zasigurno doprinijeti i kostimirani članovi Udruge sv. Juraj. Osim puno smijeha, zabave i pjesme posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te dobroj kapljici naših vinara.

Kako bi ste i vi imali priliku uživati u Martinju v Starom gradu, za vas smo u suradnji Restoranom i pivnicom Stari grad pripremili večeru za dvoje! Sve što trebate učiniti jest:

  1. Lajkati Facebook stranicu ePodravina
  2. Javno podijeliti ovu objavu na Facebooku (postavke moraju biti na ‘javno’)
  3. U komentar upisati koga bi ste poveli sa sobom i kada (možete birati između 8. ili 9. studenog), a možete označiti i prijatelje kako bi i oni sudjelovali

Svi oni koji žele mogu svoj stol rezervirati na broj tel. 091/620 32 94 ili na mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

čitam...