Što je rođendan bez torte

NAGRADNJAČA Slavimo rođendan i poklanjamo vam prefinu tortu iz Slastičarnice Zagorje!

14:30h
0
Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Bez čega ne može proći niti jedan rođendan? Bez torte, naravno!

Iako portal ePodravina.hr slavi četvrti rođendan, ne očekujemo od vas da nam poklonite tortu – mi je poklanjamo vama! Prefina Rocher torta iz slastičarnice Zagorje, bogata i prepuna okusa, čeka na jednog sretnika, kojeg nećemo osuđivati ako ju pojede i sam samcat.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Ono što trebate napraviti jest:

  1. Lajkati Facebook profil portala ePodravina.hr
  2. Lajkati i šerati ovu objavu na svoj profil
  3. Lajkati Facebook profil Slatkih Delicija
  4. U komentaru označiti osobu kojoj biste ipak dali jednu krišku torte

Slastičarnica Zagorje nalazi se u Ulici Ivana Generalića 3, u poslovno-stambenoj zgradi Martinovka. Iako se nalazi na toj lokaciji 20-ak godina, od sredine prošle godine preuzeli su je novi vlasnici i potpuno preuredili, od interijera pa do ponude slastica.

Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Damir Kolarić i njegova sestra Branka Kolarić Medved od 2005. godine vode tvrtku za proizvodnju i prodaju kolača Slatke delicije. Krenuli su doslovno iz vlastitog dvorišta, iz garaže, kao posao u kojemu je sudjelovala cijela obitelj. Danas imaju 16 zaposlenih, poznati su u cijelom kraju, ali i šire – njihovi kolači traženi su i u susjednim županijama. Svega toga ne bi bilo, kaže nam Damir, bez velike podrške njegovih roditelja.

Kako sam kaže, preuzimanjem Zagorja željeli su stvoriti ugodno mjesto i kojemu se može sjesti, pojesti fini kolač, torta ili sladoled, napraviti mjesto na kojemu će obitelji i prijatelji rado provoditi vrijeme. U izradi slastica važna im je kvaliteta, da se izbjegne industrijski “štih” kolača kakav imaju mnoge slastičarnice te da su svi okusi, mirisi i teksture oni pravih domaćih kolača.

Kontinuirano ulažu o profesionalnu opremu i uređaje i ništa ne prepuštaju slučaju. Danas nude 20-ak vrsta kolača, torti i pita, tijekom sezone i najbolji sladoled u gradu, a pripremaju kolače i za svadbe, krstitke, pričesti i ostale prigode, sve po želji kupaca.

Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Poklon torta slastičarnice Zagorje // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

čitam...