LJETO U LUDENSU

[NAGRADNJAČA] U Koprivnicu dolazi dvojac Žlice & gitara, a mi imamo ulaznice za vas

Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju.

11:30h
0
Ustupio: Ludens teatar

U Koprivnicu dolazi Teatar Exit i Kazalište Ulysses, a portal ePodravina sretnom čitatelju ili čitateljici poklanja dvije ulaznice za stand up Cabaret – Koncert za žlice i gitaru koji će se održati 29. srpnja u 21 sat u Atriju Doma mladih, Hrvatske državnosti 10.


Da biste se uključili pratite upute na našem Facebook profilu, a sretnog dobitnika ili dobitnicu izvlačimo u srijedu 29. srpnja u podne.

Ulaznice ćete isti dan moći podići na blagajni, na samom ulazu u Dom mladih prije početka same predstave. Ponovimo, predstava počinje u 21 sat.

Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo.

Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, dotičući se pritom i tema iz svakodnevnog života.

čitam...