Danas nam je rođendanko

NAGRADNJAČA Vrijeme blagdana se bliži, a mi vodimo nekoga od vas na prekrasno adventsko putovanje!

Najsretniji čitatelj ili čitateljica će imati priliku sam odabrati na koje od ponuđenih putovanja želi ići, a prema dogovoru s Agencijom!

18:48h
0
Advent
Ilustracija // Envato Elements

Portal epodravina.hr i Putnička agencija Silvija Turist vode vas na adventsko putovanje. Stvari stoje ovako! Prijavi se na našu nagradnjaču i čekaj da objavimo sretnog dobitnika ili dobitnicu koji će imati priliku sa sobom povesti još jednu osobu na putovanje!

Ono što trebate napraviti jednostavno je:

1. Lajkajte Facebook profil portala ePodravina.hr
2. Lajkajte i šerajte ovu objavu na svoj profil pod “javno”
3. Lajkajte Facebook profil agencije Silvija Turist
4. U komentaru označite koga vodite na putovanje

Najsretniji čitatelj ili čitateljica će imati priliku sam odabrati na koje od ponuđenih putovanja želi ići, a prema dogovoru s Agencijom!

Agencija Silvija Turist otvorena je u veljači 2011. godine, a osnovni cilj joj je pružanje kvalitetnih i profesionalnih usluga putovanja, rezervacije smještaja te svih drugih aktivnosti koje su potrebne kako bi udovoljili željama i zahtjevima svojih korisnika. 

U svojoj ponudi pružaju  usluge prijevoza, jednodnevna, dvodnevna ili višednevna putovanja, ljetovanja i zimovanja, wellness, izlete za vrtiće i škole, korporativna putovanja, sindikalna putovanja, daleka putovanja.

Također, agencija za svoje klijente organizira usluge smještaja, usluge prehrane, razgledavanja grada u pratnji licenciranih vodiča, prodaju ulaznica za turističke znamenitosti, organizaciju evenata… 

Za detaljnije informacije možete ih kontaktirati na brojeve telefona  048/644-772; 099/348-8806; 099/348-8800 ili na mail adresu silvija.turist@gmail.com  ili ih pronaći na adresi Domžalska ul. 3, West centar, Koprivnica.

Isto tako sve informacije o putovanjima, voznom parku, poslovanju i uslugama možete pronaći na našoj službenoj web stranici.

čitam...
Loading...