1. Klupske specijalne izložbe njemačkih oštrodlakih ptičara 2019 – CAC HR

  09:00h
  0
  Učitavanje mape...

  Datum/Vrijeme
  Datum(i) - 11.05.2019.
  09:00 - 14:00

  Lokacija
  NOVIGRAD PODRAVSKI

  Kategorije


  Poštovani,

  Obraćamo Vam se ispred Hrvatskog kluba njemačkih oštrodlakih ptičara (dalje u tekstu: HDDK) sa zamolbom za medijsku najavu organizacije 1. Klupske specijalne izložbe njemačkih oštrodlakih ptičara 2019 – CAC HR, koja će se održati u Novigradu Podravskom u domaćinstvu Lovačke udruge Golub, u prostoru njihovog lovačkog doma (letak u privitku).

  HDDK je osnovan kao krovno uzgojno i sportsko udruženje uzgajivača, vlasnika i ljubitelja lovačke pasmine pasa njemački oštrodlaki ptičar. Od tada do danas klub je radio ponajviše na području akata koji definiraju rad HDDK, uzgoj i sve druge aktivnosti koje su vezane za uzgoj i testiranje pasa njemački oštrodlaki ptičar. Istovremeno su uspostavljeni vrlo intenzivni kontakti s odgovornim osobama krovnog međunarodnog pasminskog udruženja njemačkih oštrodlakih ptičara Deutsch Drahthaar Weltverband e.V. (DD-WV). Vrlo brzo nakon prvih kontakata i ispunjavanja svih uvjeta, dana 17.3.2018. godine HDDK je postao punopravni član krovnog međunarodnog udruženja, što je dana 18.3.2018. godine objavljeno na stranici DD-WV e.V – DD-World Association – DD-I’Association Mondiale. Sukladno međunarodnom priznanju i prihvaćanju HDDK u članstvo DD-WV, po prvi puta odobrena nam je organizacija proljetnog uzgojnog ispita za mlade pse dana 5. – 6. svibanja 2018. godine, na kojem je nastupilo 10 mladih pasa koji su svi uspješno završili ispit.

  HDDK je započeo po prvi puta u postojanju kluba organizaciju Klupske specijalne izložbe njemačkih oštrodlakih ptičara na kojima će moći nastupiti psi ove pasmine članova kluba i koji to nisu. Izložba se odvija sukladno pravilima FCI i Hrvatskog kinološkog saveza, a ocjenu će provesti kinološki sudac gosp. Marijan Čižmešija.

  U nadi Vašeg razumijevanja i podrške kroz medijsku najavu naše prve Klupske specijalne izložbe njemačkih oštrodlakih ptičara, te pomoći u radu HDDK i popularizaciji pasmine njemački oštrodlaki ptičar, unaprijed zahvaljujemo. Poziv na naš događaj se podrazumijeva!

  Kontakt na kontakte navedene u zaglavlju memoranduma i na mob. 099/78 68 424

  S poštovanjem,

  Predsjednik HDDK

  Dr. sc. Mato Čačić

  čitam...