Medveni den

  09:00h
  0
  Učitavanje mape...

  Datum/Vrijeme
  Datum(i) - 14.10.2017.
  09:00

  Lokacija
  Đurđevac

  Kategorije


  U povodu Medvenog dena pozivamo vas na svečanu primopredaju novouređene zgrade u Poslovnoj zoni A jug. Ključeve zgrade predsjedniku Klastera pčelara Podravina uručit će gradonačelnik Grada Đurđevca 14. listopada, subota u 9,00 sati.

  Klaster je osnovan 2015. godine na inicijativu Grada Đurđevca, a njegovim osnivanjem malim pčelarima je omogućeno da zajednički nastupaju na tržištu. Grad je kupio zemljište i objekat, uređeno je parkiralište, postavljena je plinska i vodovodna mreža, ugovoreno je kreiranje regionalnog znaka kakvoće, a u izradi je i glavni i tehnološki projekt za punionicu meda.

  _________________________________________________________________

  Grad Đurđevac, Klaster pčelara Podravina, Turistička zajednica Grada Đurđevca i Pčelarska udruga Bagrem pozivaju Vas i na  tradicionalni 14. Đurđevečki medveni den i VI. Županijsko ocjenjivanje meda koje  će se održati isti dan u 10,00 sati na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

  Posebnost ovogodišnjeg Đurđevečkog medvenog dena bit će izlaganje inozemnih gostiju iz Slovenije i Mađarske te gastro kutak –  medeni doručak.

  Manifestacija ima edukativni, kulturno-umjetnički, izložbeno-prodajni i turističko-promotivni karakter. Osim što će posjetitelji moći uživati u bogatom programu, moći će i na štandovima  razgledati, kušati i kupiti  pčelinje proizvode.

  Prigodnim programom predstavit će se Puhački orkestar DVD-a  Đurđevac,  Dječji vrtić ”Maslačak” Đurđevac, Dječji vrtić ”Pčelica” Molve, Dječji vrtić ”Zrno” Virje, Dječji vrtić ”Bubamara” Kalinovac, Dječji vrtić ”Fijolica” Novigrad Podravski, Dječji vrtić ”Bregunica” Novo Virje, Osnovna škola ”Grgur Karlovčan” Đurđevac, Osnovna škola Molve.

  Nakon programa održat će se izbor za Naj pčelicu i svečana dodjela priznanja i medalja pčelarima.

  Pozivamo Vas sve u Đurđevac na 14. Đurđevečki medveni den.

  Medno!

  __________________________________________________________________

   

  PROGRAM MANIFESTACIJE

   

  10,00- NASTUP PUHAČKOG ORKESTRADVD-A ĐURĐEVAC

  10,15- OTVARANJE 14. ĐURĐEVEČKOG MEDVENOG DENA

  10,30- PROGRAM VRTIĆA I ŠKOLA

  11,00- IZBOR NAJ PČELICE

  11,30- SVEČANA DODJELA PRIZNANJAI MEDALJI PČELARIMA

  10-12- GASTRO KUTAK- MEDENI DORUČAK

  12,00- STRUČNA PREDAVANJA NA TEMU PČELARSTVA-Utvrda Stari grad

  Loading...