Noć kazališta u Đurđevcu

  17:00h
  0
  Učitavanje mape...

  Datum/Vrijeme
  Datum(i) - 17.11.2017.
  17:00

  Lokacija
  Gradsko kazalište Đurđevac

  Kategorije


  Europska noć kazališta i ove će se godine održati u Đurđevcu, u subotu 18. studenog s početkom u 17.00 sati kada dolaze gosti iz Supetra na otoku Braču s komedijom Pidžama za šestero.
  Nakon njihove predstave u 21.00 sati na programu je predstava Exit teatra Sutra (ni)je novi dan. Ulaznica za prvu predstavu je 10,00 kuna, a za drugu 25,00 kuna i može se kupiti na dan predstava od 16:00 sati ili putem Facebook stranice Gradskog kazališta Đurđevac.Zavrzlame oko toga tko je kome ljubavnik, a tko legalni partner i kako jedan nadimak može pokrenuti niz nesretnih događaja osnovni je siže vrckave komedije zapleta Marca Camolletia Pidžama za šestero.

  U dva sata virtuozne predstave Sutra (ni)je novi dan – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje… Dođite i saznajte tko su ti ljudi što žive pored vas, što im se događa, muči i rastura.
  Loading...