Taste the idea – food&tech bootcamp

  11:00h
  0
  Učitavanje mape...

  Datum/Vrijeme
  Datum(i) - 10.06.2019.
  11:00 - 12:30


  Lokacija
  Kulturno kreativni centar Pixel

  Kategorije


  U ponedjeljak, 10. lipnja startamo s ljutim radionicama mentora Gorana Vrabeca Volim ljuto. Ovog puta mjesto radnje je Kkc Pixel, a vrijeme radnje je u 11 sati. Osim što će zainteresiranima na stvarnim primjerima pokazati kako iskoristiti nove tehnologije u preradi hrane, kako plasirati svoje proizvode na police i zbog čega su važne postprodajne aktivnosti, Goran će prenijeti formulu uspješnog uzgoja, prerade i tržišnog plasmana ljutih papričica.🌶🌶🌶 Mentoru će se pridružiti i gost predavač Tihomir Želimorski, koji će ispričati o pokretanju seoskog turizma u Hlebinama. 🐥🐝🌻

  Prijave na linku: https://forms.gle/T8q2BHBK9VRgD9kK9
  p.s. Biti će i klope 🍕🥙🍲

  Goran Vrabec je vlasnik OPG-a i tvrtke “Volim Ljuto”, specijalizirane za uzgoj i preradu chili papričica u ljute umake i gotovo 50 različitih proizvoda. Posao je krenuo 2013. kao obiteljski, a danas broji 8 zaposlenih. Volim ljuto je danas vodeći brand ljutih umaka u Hrvatskoj. Proizvodi se prodaju u pedesetak specijaliziranih trgovina i putem webshopa te se koriste u preko 200 restorana.

  Tihomir Želimorski bavi se prezentacijom starih zanata na tradicijski način, 2018. otvara smještajne kapacitete u općini Hlebine. Osim smještajnih kapaciteta organizira različite radionice za djecu.

  čitam...