17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najbolje novinske fotografije u koprivničkome muzeju
N

Ne propustite

081016-muzej-mU Koprivnici je, u Muzeju grada, sinoć otvorena izložba “Hrvatska novinska fotografija 2007.” Zbora fotoreportera Hrvatskog novinarskog društva. Riječ je o putujućoj izložbi na kojoj je predstavljeno 114 fotografija proglašenih najboljima na nekoliko priznatih hrvatskih natječaja fotoreportera.
– Fotografije u tiskovinama žive jedan dan, ali imaju trajnu dokumentacijsku vrijednost, koju Zbor fotoreportera Hrvatskog novinarskog društva želi predstaviti kroz ovu izložbu, naglasio je predsjednik Zbora Siniša Hančić. Na otvorenju izložbe govorilil su i Mladen Pavković u ime županijskog ogranka HND-a, ravnateljica Muzeja Draženka Jalšić-Ernečić, zatim dožupan Vladimir Šadek koji je kazao da bi ovakvu izložbu trebali organizirati i podravsko-prigorski fotoreporteri te gradonačelnik Zvonimir Mršić koji je predložio da ona bude upriličena za idući Dan grada Koprivnice.
Izložbu u Muzeju grada Koprivnice možete razgledati do kraja mjeseca.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

U sklopu devetog Festivala igračaka

Čestitamo! Prekrasna slika učenice Magdalene osvojila je nagradu na likovnom natječaju u Ivanić Gradu

Lijepa vijest dolazi iz OŠ Braće Radić. Naime, likovni rad učenice Magdalene Sinković oduševio je žiri i samim time...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti