šaka sa srednjaka

Najbolji hrvatski boksač Željko Mavrović dolazi u Koprivnicu mladima pokazati sve čari najplemenitije vještine

Na prezentaciju su pozvani svi zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola. Prezentacija je planirana u trajanju od dva školska sata.

14:36h
0
Željko Mavrović
Screenshot Youtube

Hrvatski boksački savez u svrhu promocije boksa i edukacije djece i mladih, s ciljem povećanja interesa za bavljenje sportom i uključivanje u aktivno treniranje u klubu, provodi projekt Škola boksa.

Projekt i prezentaciju vode proslavljeni boksači Željko Mavrović i Mario Preskar, a podržan je od strane Grada Koprivnice i Koprivničko-križevaćke županije koji će 13. studenoga organizirati zajednički prijem za predstavnike Hrvatskog boksačkog saveza i voditelje projekta Željka Mavrovića i Maria Preskara te Dražena Kuhara predsjednika Boksačkog kluba David Koprivnica.

Prezentacija boksa, najplemenitije vještine, održat će se 13. studenoga 2018. godine (utorak) u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 13 sati.

Na prezentaciju su pozvani svi zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola. Prezentacija je planirana u trajanju od dva školska sata.

Prezentacija u trajanju od 45 minuta:

– Kratka povijest boksa te boks u Hrvatskoj
– Boks kao sport i boks kao način učenja o životu
– Prezentacija osnovne boksačke koordinacije kroz boksačko zagrijavanje
– Upoznavanje s boksačkom opremom
– Osnove boksačkog ponašanja u ringu te osnove vođenja borbe

Pokazni trening u trajanju od 45 minuta:

– Rad na boksačkoj vreći i upoznavanje s boksačkim spravama
– Rad s trenerom

čitam...