Završen natječaj

Najbolji suvenir Đurđevca su razglednice Sanje Flajs

08:00h
0
Najbolji suveniri // Foto: Djurdjevac.hr

Stručno povjerenstvo je odabralo 3 najbolja suvenira Grada Đurđevca, u kokurenciji od 30 prijavljenih sudionika i 70 suvenira.

Prvu nagradu osvojio je set unikatnih razglednica Sanje Flajs Vidaković, a drugo set suvenira Obrta TERRA vlasnice Ivane Hadžije. Treće mjesto podijelili su šulc Udruge žena Grada Đurđevca i suvenir oblok Jasne Koncer iz Zagreba.

Turistička zajednica Grada Đurđevca kontaktirat će i ostale prijavitelje sa postignutim značajnim bodovima u cilju opremanja buduće suvenirnice Grada Đurđevca.

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca u studenom su raspisali natječaj za odabir suvenira Grada Đurđevca. Tema natječaja je bila izraditi autorske suvenire vezane uz povijest, kulturu i znamenitosti Đurđevca, a najčešće teme su bile Stari grad, Picokijada, Đurđevački keltski novčić, Đurđevački pijesci, Donacija Ivana Lackovića Croate, đurđevačka trorotka te druga baština. Natječaj je bio javan, a pravo sudjelovanja na njemu imale su sve pravne i fizičke osobe. Stručno povjerenstvo je odabralo 3 najbolja suvenira, a na natječaj se prijavilo 30 prijavitelja sa 70 predloženih suvenira.

čitam...
Loading...