Najbolji učitelji kod koprivničke gradonačelnice

15:02h
0
Zajednička fotografija // Foto: www.koprivnica.hr

Gradonačelnica Vesna Želježnjak i njena zamjenica Melita Samoborec u povodu Svjetskog dana učitelja koji se obilježava 5. listopada, održale su prijem za najbolje učitelje iz koprivničkih osnovnih škola.


Gradonačelnica je tom prilikom još jednom svim obrazovnim djelatnicima čestitala Svjetski Dan učitelja. 

– Odlučili ste se za jedno od odgovornijih zanimanja u društvu. Vaša je glavna uloga da učenicima budete od pomoći u razvoju svih njihovih fizičkih i psihičkih potencijala te da im pomognete u postizanju individualnog maksimuma – istaknula je gradonačelnica.

Zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec nadodala je kako je dobiti nagradu u svojoj struci od kolega nešto što je teško dobiti i najljepše što se čovjeku može dogoditi.

Najbolji učitelji za školsku godinu 2014./2015. Đurđica Pošta iz OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski”, Jasminka Fanuko-Polančec iz OŠ ‘Đuro Ester”, Maja Puhač iz OŠ ”Braća Radić”, Mirela Stipić iz COOR ”Podravsko sunce” i Lara Silvestri Valdevit iz Umjetničke škole ”Fortunat Pintarić”.

Gradonačelnica Vesna Želježnjak i zamjenica Melita Samoborec najboljim učiteljima uručile su prigodne poklone, a druženje je ovjekovječeno zajedničkom fotografijom.

čitam...