Najbrže rastuća IT tvrtka // Hangar 18: Slavimo deseti rođendan

11:56h
0
Hangar 18 slavi deseti rođendan
Hangar 18 // Foto: arhiva epodravina.hr

Smartphone NOA je i prvi smartphone hrvatske tvrtke u ponudi tele operateraIz Hangara 18 sa zadovoljstvom obavještavaju svoje drage kupce i poslovne partnere kako tvrtka obilježava deset godina uspješnog poslovanja te se zahvaljuju na ukazanom povjerenju i uspješnoj suradnji.

Kako je sve počelo

Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005. godine u Koprivnici. Mala obiteljska tvrtka, zahvaljujući svojoj prilagodljivosti trendovima na tržištu, u vrlo kratkom vremenu prerasla je u najbrže rastuću tvrtku u IT segmentu. Inovativnim pristupom tržištima regije, dugoročnim planovima i strategijom Hangar 18 postaje predvodnik promjenjive i brzorastuće IT industrije.

Snaga tvtke su upravo zaposlenici te se konstantno ulaže u usavršavanje i obrazovanje djelatnika te unapređenje procesa unutar tvrtke s ciljem usvajanja novih znanja i vještina koje se pojavljuju na tržištu.

Trenutno

– Izuzetno nam je važno zadržati naše temeljne vrijednosti, cijeniti kupce, poslovne suradnike i lokalnu zajednicu – naglašavaju iz Hangara 18.

S tim ciljem, tijekom deset godina poslovanja Hangar 18 d.o.o. je:

  • zadržavao sav profit i ulagao ga u rast i razvoj
  • zapošljava više od pedeset zaposlenika
  • ulagao u razvoj vlastitih proizvoda i proizvodnih linija
  • iskoračio na zahtjevno tržište Android uređaja svojim linijama smartphona NOA i table uređaja My tab & Power tab

2014. godine Hangar 18 postaje leader na tržištu u svojem segmentu s prodanih više od 80.000 kom Android uređaja.

Tvrtka osigurava i dodatnu vrijednost svojim proizvodima kroz kvalitetan servis uređaja. Servis uređaja sada se nalazi u najmodernije opremljenim prostorijama unutar tvrtke i zapošljava 12 vrhunskih stručnjaka.

Prije stavljanja proizvoda na tržište, provodi se kontrola kvalitete kojom se obavlja provjera kompatibilnosti i stabilnosti u svim koracima proizvodnje – prije početka serijske proizvodnje, tijekom same proizvodnje te nakon proizvodnje. Uz interna testiranja svi proizvodi certificirani su sukladno normama EU te imaju CE certifikat.

U prodavaonicama Hangara 18 možete pronaći sve što Vam može zatrebati od IT opremeProizvodi se mogu naći na sedam maloprodajnih mjesta u većim gradovima (Koprivnica, Zagreb, Split, Zadar, Đurđevac, Ludbreg) te na više od 250 prodajnih mjesta u Hrvatskoj zahvaljujući razgranatoj mreži veleprodajnih partnera. Proizvodi su dostupni i izvan Hrvatke i to u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

Smartphone NOA je i prvi smartphone hrvatske tvrtke u ponudi tele operatera (Noa C24 i C25 u Tele 2) .

Budući planovi

U 2015. godini u planu su otvaranja prodajnih mjesta u Dubrovniku, Čakovcu, Rijeci i Šibeniku te izgradnja novog logističko distributivnog centra u Poslovnoj zoni Koprivnica. U regiji je plan postići što veći udio u prodaji na otvorenom tržištu mobitela te preko teleoperatera u svim zemljama regije. Planira se i zapošljavanje dodatnih stručnih kadrova. I naravno, novi proizvodi vrhunskih performansi.

– Godine stvaranja, godina rada i godine truda dovele su do toga da s ponosom možemo reći da imamo pravu i stabilnu koprivničku tvrku koja gleda u budućnost, prilagođava se tehnologiji, ljudima i njihovim zahtjevima. Ulažući u svoje ideje, zaposlenike i znanje stvoren je prepoznatljiv brand – ponosni su na uspjeh u Hangaru 18.

Poručuju kako će i dalje glavna motivacija i snaga njihovog uspjeha biti zadovoljni kupci, suradnici i partneri.

Rođendanski popusti

 

čitam...
Loading...