Vaš omiljeni portal ePodravina.hr, zajedno sa svojim partnerima, spremio je veliku nagradnjaču za sve maturante Podravine i Prigorja!

Najluđe razdoblje vašeg života postat će još zabavnije i puno adrenalina, a sve što trebate učiniti je poslati nam fotku vašeg razreda u maturantskim odorama, te navesti koji ste razred, smjer i škola te što vaši kostimi predstavljaju! Fotke nam šaljite nam email redakcija@epodravina.hr

Naše ekipe s fotićima već su na terenu, ali fotke nam možete poslati i vi sami! Što prije pošaljete, to prije ulazite u igru i veće su vam šanse da baš vi budete NAJKUL eMATURANTI s kojima ćemo, osim što će osvojiti prvu nagradu, objaviti veliku priču na ePodravini!

Fotke razreda objavit ćemo na portalu i našoj Facebook stranici, a fotografije koje skupe najviše lajkova, odnosno glasova, bit će nagrađene i to bogatim nagradama!

Glavna nagrada za cijeli NAJKUL eMATURANTSKI razred, koji osvoji najviše lajkova na našem Fejsu, je fantastičan adrenalinski dan u Accredo Centru u Zasadbregu kraj Čakovca!

Adrenalinski izlet uključuje različite adrenalinske sadržaje kao što su zip line, streličarstvo, stijena za penjanje i još mnogo iznenađenja, a u ponudi je i vožnju quadovima te paintball! Sve vas to očekuju u Accredo centru u Zasadbregu.7!

U Đurđevcu je norijada već počela // Foto: Jurica Karan

Druga nagrada su vrijedni i slatki paketi naše kompanije sa srcem – Podravke, koja će vam vaše maturantske dane učiniti još slađima i dražima! Pakete će dobiti baš svaki maturant iz 2. NAJKUL eRAZREDA!

Treću, ali ne i manje vrijednu nagradu, dijele tri NAJKUL eMATURANSTKA razreda, po jedan iz Koprivnice, Križevaca te Đurđevca!

Za koprivnički razred nagrada je konzumacijski bon u Caffe baru Stars u Koprivnici u vrijednosti od 400 kuna! Stars za vas sprema brojne partije, vikend događanja, nastupe bendova i još puno, puno toga! U noćnim satima u Starsu partijajte, a danju uživajte u kavici i najfinijem sladoledu u gradu!

Križevački NAJKUL eMATURANTI dobit će konzumacijski bon u vrijednosti od 400 kuna u križevačkom restoranu i kafiću Calypso! Calypso na adresi Ul. Ivana Zakmardija Dijankovečkog 5. koncipiran je kao caffe bar, bistro i noćni bar za dnevne i noćne izlaske te restoran koji nudi originalne menije jela od ribljih delikatesa, preko fusion kuhinje s elementima kineske i američke hrane te tortilla-wrapova, pa do velikog izbora jela od svinjetine.

NAJKUL eMATURANTI iz Đurđevca osvježit će se uz konzumacijski bon u vrijednosti od 400 kuna u đurđevačkom Restoranu i Pivnici Stari Grad. Ovim kafićom i restoranom obogaćena je enogastronomska ponuda Đurđevca, ali i šireg područja, a jela su domaća i dio su tradicije Podravine!

Ekipa portala ePodravina želi vam ludu i nezaboravnu zabavu i puno sreće u našoj nagradnjači!