Najljepši poklon za Dan zaljubljenih – koncert Olivera Dragojevića

12:29h
0
Sve je spremno za veliki koncert Olivera Dragojevića ove subote u Koprivnici

U susret Danu zaljubljenih, Oliver Dragojević će ove subote 12.02.2011. održati veliki koncert u Koprivnici, u Sportskoj dvorani srednje škole s početkom u 20 sati.

„Bit će to najljepši poklon svim zaljubljenima, a poručujem im da uvijek, za sva vremena, vjeruju u ljubav!” kazao je Oliver Dragojević, koristeći citat svoje velike uspješnice „Vjeruj u ljubav” po kojoj je predstojeći koncert i dobio naziv.

Neumorni Velalučanin ovih se dana već priprema za višesatni koncert ljubavi koji će prirediti svojim fanovima u Koprivnici, u pratnji svog benda Dupini. Kao što su organizatori koncerta iz koncertne agencije Gramofon već najavili, Oliveru će se u Koprivnici pridružiti i poseban gost, mlada zvijezda Vilibald Kovač, no to neće biti jedino iznenađenje – ipak je koncert u povodu Dana zaljubljenih, pa Koprivničankama i Koprivničanima predstoji još iznenađenja!

U Koprivnici pred sam dan Svetog Valentina imate priliku sa svojom najvoljenijom osobom zapjevati brojne Oliverove ljubavne pjesme – od „Jubavi mala”, „Cesarica”, „Moj lipi anđele”, „Trag u beskraju” do brojnih prelijepih pjesama iz pera legendarnog Zdenka Runjića. Ovo je koncert koji nipošto ne smijete propustiti!

Ulaznice za predstojeći koncert mogu se uz online prodaju putem sustava Eventim (www.eventim.hr) u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima u Koprivnici:

– “Šareni dućan”, Svilarska 34,

– Hotel “Podravina” – na recepciji hotela, Hrvatske državnosti 9,

– “Interspar”, Radnička cesta bb.

Provedite nezaboravnu večer uz Olivera Dragojevića i Dupine 12. veljače u Koprivnici!!!

U suradnji s organizatorom donosimo još jednu nagradnu igru. Dva sretna para osvojit će ulaznice za koncert, upoznavanje, kratko druženje i fotografiranje s Oliverom, te album s autogramom. Pošaljite na email na adresu info@koprivnica.net s naslovom “Oliver: Nagradna igra” i ukratko napišite što je to ljubav :). Nagrađene ćemo objaviti unutar ovog članka u toku sutrašnjeg dana. Nemojte zaboraviti poslati svoja imena i brojeve telefona.

Dobitnici su izvučeni:

1. Domagoj Lončar, koji nam je ljubav opisao: “Ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva, ljubav ne zavidi, ne hvali se ne oholi….Ljubav je najjače oružje protiv zla… i kad se dvoje vole pa od sreće nastane treće…”

2.  Domagoj Švabek, koji nam je sročio i ljubavnu pjesmu:

Sjećanje na ljubav
Sjećam se tvoga prvog pogleda,
kada si njime srce mi otela,
tada si me u svijet mašte povela,
i u prekrasnu stvarnost dovela.

Sjećam se tvoga prvog dodira,
koji me oslobodio ropstva nemira.
Zrakama svoje ljubavi si me opkolila
i postala meni jedina, premila.

Sjećam se našeg prvog razgovora,
i kako mi tada srce zakuca,
moj jezik tada nemoćno zamuca,
a pjesma se začu iz presretnog srca.

Sjećanja ne blijede jer si pokraj mene,
i ja sam sretan pored voljene djevojke.
Naša ljubav nikada ne vene,
jer su nam duše za našu ljubav stvorene.

Čestitamo dobitnicima, ulaznice možete podići na ulazu u dvoranu na dan koncerta od 18h, a vezano za susret s Oliverom i potpisani CD javit će vam se organizatori iz agencije Gramofon.