presica

NAJNOVIJE! Stožer civilne zaštite RH: Imamo 56 novooboljela, ukupno 1182, preminule su još tri osobe

Na današnjoj, nedjeljnoj, presici nacionalnog Stožera civilne zaštite ministar Beroš otkrio je najnovije podatke.

14:02h
0

Republika Hrvatska jučer u 14 sati brojala je 1126 zaraženih koronavirusom. Ukupno je preminulo 12 osoba, čak četiri jučer u Osijeku. Radilo se o osobama starije životne dobi s ranijim kroničnim problemima. Na današnjoj, nedjeljnoj, presici nacionalnog Stožera civilne zaštite ministar Beroš otkrio je najnovije podatke.

Hrvatska na dan 5. travnja broji 56 novozaraženih zaraženih, što daje ukupnu brojku od 1182 zaraženih, objavio je ministar Beroš.

Ukupan broj preminulih je porastao na 15. Danas su preminule tri osobe. Jedna je osoba preminula u Zadru. Radi se o 88-godišnjem muškarcu koji je bio priključen na respirator, a imao je ranije kronične probleme. Druge dvije preminule su u Osijeku i Dubrovniku.

U Osijeku je preminuo 82-godišnji onkološki pacijent. Pacijent iza Dubrovnika ima je 85 godina i bio je na intenzivnoj njezi. Osoba iz Osijeka je preminula 31, ožujka, no budući da nije bila pozitivna u trenutku smrti, posthumno joj je uzet bris koji je poslan na analizu. Rezultat je stigao danas i bio je pozitivan.

Uskoro opširnije…

čitam...