NOVO IZVJEŠĆE

Nakon 11 dana u županiji jedna preminula osoba pozitivna na koronavirus

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6176 osoba, stoji u izvješću Stožera.

08:38h
0
Foto: Jurica Karan
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđena dva nova slučaja bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivan 51 slučaj bolesti COVID 19, ozdravile su četiri osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze tri osobe. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba (1930. godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 6176 osoba – stoji u izvješću Stožera.

Podsjetimo, jučer je bio 11. dan zaredom kako u Koprivničko-križevačkoj županiji nije bilo preminulih osoba pozitivnih na COVID-19. Također, jučer je u Križevcima cijepljeno 930 građana, o čemu više možete pročitati ovdje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.