PROSLAVA MATURE

Nakon 50 godina ponovno u školskim klupama, Krešimir Janach: “Prisjetili smo se đačkih dogodovština, sada kada smo u zasluženoj mirovini”

Učenici nekadašnje Gimnazije Ivo Marinković iz Koprivnice proslavili su 50 godina mature. Bila je to prilika da se opet okupe i prisjete školskih dana.

18:00h
0
Bivši učenici koprivničke Gimnazije // Foto: Ustupio Krešimir Janach

Učenici nekadašnje Gimnazije Ivo Marinković iz Koprivnice proslavili su 50 godina mature. Bila je to prilika da se opet okupe i prisjete školskih dana.

Druženje je počelo promocijom knjige pod nazivom Maturanti staroga kova, broj pet. Također, na koprivničkom groblju su položili vijence pokojnim prijateljima iz razreda.

– Bilo nas je 35 u razredu. Neki više nisu s nama, a proslavi se odazvao 21 bivši učenik. U ugodnom ambijentu i sjećanju na đačke dogodovštine, ova uspješna generacija, koja je sada u zasluženoj mirovini, dobro se zabavila. Čak smo imali i iznenađenje koje nas je razveselilo. Bila je to torta koje su bivše učenice pripremile. Zaista jedno predivno i opušteno druženje. Veselimo se opet novom druženju te smo dogovorili da ćemo se barem jednom godišnje opet svi naći – kazao je Krešimir Janach.

Susret su ovjekovječili fotografijom na kojoj su: Ivana Marić, Zrinka Kolarić ,Marija Mauratidis, Radmila Brnica, Ana Ivančević, Marija Garaj, Ljiljana Šajatović, Vera Knežević, Barica Jakupec, Nada Kezele i Branka Markovinović, Mirjana Mikulić, Borislav Šajatović, Milan Škorjanec, Stjepan Golubić, Željko Gašparić, Krunoslav Treščec, Božidar Gerić, Darko Švabek, Krešimir Janach i Radmila Klasić.

čitam...