Business Cafe

Nakon edukativnog druženja u Koprivnici, uspješne poduzetničke priče motivirat će Varaždince

15:59h
0
Dvije Kristine zadovoljne su odazivom u Koprivnici // Foto: Kristina Androlić

U četvrtak, 29. rujna održat će se sljedeći, 3. Business Cafe Sjeverna Hrvatska s početkom u 18h u Park Boutique Hotelu u Varaždinu. Tema je Doći i ostati u Hrvatskoj.

Nakon odličnog druženja malih poduzetnika u Koprivnici gdje se pričalo o društveno odgovornom poduzetništvu, sprema se novi Business Cafe Sjeverna Hrvatska, u Varaždinu.

Iz udruge UZOR koja se bavi prikupljanjem starog papira teretnim biciklima gostovao je Matija Hlebar, iz Sana delikatesa, tvrtke poznate po različitim namazima humusa gostovala je vlasnica Silvija Repić, iz koprivničkog poduzetničkog inkubatora direktorica Martina Golčić predstavila je što inkubator nudi i kako može pomoći poduzetnicima, dok je direktor i suvlasnik softverske tvrtke Inducta, Goran Milošević prezentirao njihov put uspjeha.

Ispričao je kako softverom osvajaju strana tržišta te zašto su odlučili ostati u Hrvatskoj uz poruku “Doma je doma, doma su gorice. Vani si uvijek stranac.”

U četvrtak, 29. rujna održat će se sljedeći, 3. Business Cafe Sjeverna Hrvatska s početkom u 18h u Park Boutique Hotelu u Varaždinu. Tema je Doći i ostati u Hrvatskoj.

Prva gošća australska je Hrvatica Adriana Lukić, vlasnica tvrke Domus languages, koja je dolazeći na odmor, prepoznala prednosti života u Hrvatskoj i odlučila ostati.

Drugi gost je Simon Ferjuc, Slovenac, direktor i vlasnik tvrtke Tetida, koji već 4 godine živi i radi u Hrvatskoj smatrajući da Hrvatska ima potencijale koje treba znati iskoristiti.

Treća gošća, Mađarica udana u Prelogu, direktorica i vlasnica tvrtke Livicon, Hajnalka Lukacs Puklavec ispričat će kako joj je Hrvatska prirasla srcu i zašto je odlučila ostati.

Za kraj razgovarat domaćice će razgovarati s direktorom i suvlasnikom propulzivne varaždinske tvrtke Mobilisis, Goranom Kanižajem koji će podijeliti tajnu naglog rasta ove mlade tvrtke.

Osim druženja i umrežavanja s drugim poduzetnicima, savjeta i ideja koje će saznati od gostiju govornika, pripremljene su i nagrade sponzora.

Događaj po licenci organizira Kristina Androlić, vlasnica i direktorica tvrtke Androlić konzalting.

Pozvani su svi poduzetnici i oni koji razmišljaju o poduzetništvu, a ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti preko Entrio sustava ili putem Androlić konzaltinga odnosno e-maila s osobnim podacima na mail.

čitam...