Udruga ženskog nogometnog kluba

Nakon što im je podmetnuti požar uništio dom, za bračni par Jokić kreće humanitarna akcija, Nikolina Notersberg: Bit će koncerata i utakmica i to na razini cijele države

Kako neslužbeno doznajemo, bračni par će ovaj tjedan dati svoje iskaze na sudu. Još uvijek se nalaze na smještaju kod rođaka u Koprivnici te su zbog svega u lošem psihičkom stanju. Kuća je gotovo cijela izgorjela, uspjeli su spasiti usisavač, alat iz podruma i nekoliko deka... Vatrena stihija u nekoliko minuta je progutala ono što su gradili. 

11:00h
0
Foto: Matija Gudlin
Slučaj koji je zgrozio Jagnjedovec // Foto: Matija Gudlin

Udruga Ženskog nogometnog kluba Koprivnica na čelu s predsjednicom Nikolinom Notersberg, pokrenut će Humanitarnu akciju  za mladi bračni par Danijelu i Marka Jokića koji je prije otprilike dva tjedna ostao bez svog  doma u Jagnjedovcu. Podsjetimo, požar je, polivši benzinom kuću izazvao 54-godišnji muškarac, inače nevjenčani suprug Markove majke.  No, posljednih godinu dana s njima nije ni živio. Mladi bračni par jedva je izvukao živu glavu. O tome smo i pisali.


– Bit će tu koncerata, humanitarnih utakmica, prigodne prodaje i to će biti organizirano na razini cijele države. Jagnjedovac je jedna od točaka cijele priče i ovim putem veliko hvala gospođi Davorki Gregurek predsjednici Udruge žena ‘Hrvatsko srce’ na podršci koju nam pružaju i što su pristale biti dio ove velike humanitarke – kazala nam je N. Notersberg.

Kada će točno krenuti humanitarna akcija, još se ne zna, javnost će o terminu biti na vrijeme obaviještena.

Slučaj je to koji je potresao malo pitomo mjesto nedaleko od Koprivnice. Kako neslužbeno doznajemo, bračni par će ovaj tjedan dati svoje iskaze na sudu. Još uvijek se nalaze na smještaju kod rođaka u Koprivnici, te su zbog svega u lošem psihičkom stanju. Kuća je gotovo cijela izgorjela, uspjeli su spasiti usisavač, alat iz podruma i tri deke…

Vatrena stihija u nekoliko minuta progutala je dom koji će, bez obzira što više nije za život, otplaćivati idućih dvadesetak godina s obzirom na to da su za to podigli kredit.

čitam...