13.5 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RUN MAN, RUN

Nakon uspješnog Šumskog traila, na Crnoj gori trčat će se Cross liga, evo detalja
N

Bit će podijeljena na pet kategorija: seniori 20-39 godina, seniorke 20-39 godina, veteranke 40+ godina, veterani 1 40-49 godina i veterani 2 50+ godina.

Ne propustite

Prvi Šumski trail, u organizaciji građanske inicijative Run man, run, održan u kolovozu, pokazao se kao iznimno uspješan sportski događaj. Srećom po trkačice i trkače, ista skupina pokreće Cross ligu.

Sadržavat će osam kola, s time da će se svaki put mijenjati staza. Start i cilj bit će kod Avalona na Crnoj gori, trčat će se dvije duljine staze od tri i šest kilometara, i to kružnim sistemom u kojemu će jedan krug imati 1,5 kilometara. Organizator ističe kako su staze utabane, nema makadama, asfalta ni uspona. Trčat će se subotama u 10 sati, a kola će se održavati: 2. listopada, 23. listopada, 13. studenoga, 4. prosinca, 18. prosinca, 8. siječnja, 29. siječnja i 19. veljače.

– Plaćanjem startnine (100 kuna) stječe se pravo sudjelovanja na svih osam utrka (kola) ili 20 kuna zasebno po kolu. Uplata se vrši kod preuzimanja startnog broja. Prijave i podjela brojeva 15 minuta prije starta utrke uz održavanje razmaka, a prilikom prvog nastupa 30 minuta prije početka utrke – objašnjava organizator.

Cross liga bit će podijeljena na pet kategorija: seniori 20-39 godina, seniorke 20-39 godina, veteranke 40+ godina, veterani 1 40-49 godina i veterani 2 50+ godina. Prvoplasirani će u svakome kolu osvojiti 100 bodova, drugi 95, treći 92, četvrti 90, peti 89, a svako sljedeće mjesto jedan bod manje. Bodovna lista izrađuje se posebno za žene i posebno za muškarce. Za ukupni plasman pojedinog sudionika računa se sedam kola s najviše osvojenih bodova.

– Medalje smo pripremili za troje prvoplasiranih u svim kategorijama prema bodovnoj listi. Nagrade za troje najboljih u ukupnom poretku u muškoj i ženskoj konkurenciji na dužoj stazi i kratkoj stazi. Za sve trkače koji nastupe najmanje na šest kola osigurani su i paketi iznenađenja – poručuju.

Važno je znati kako je obavezan nastup sa startnim brojem koji osigurava organizator. Isti će se dobiti prilikom prvoga nastupa i koristiti u svim sljedećim utrkama i sezonama, dok mjerenje rezultata i obradu podataka osigurava organizator.

– Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost. Organizator otklanja od sebe svaku odgovornost za štetu koju bi sudionici uzrokovali sebi ili trećim osobama za vrijeme i nakon trke. S obzirom na trenutnu situaciju s Covid-19, molimo Vas da budete odgovorni prema sebi i drugima – zaključuju organizatori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SUNČEKO

Elegantna brineta u sjajnoj kombinaciji šik balonera u bež boji i martensicama

Ovih dana mnoge su dame iz ormara izvadile omiljeni ženski komad za prijelazno razdoblje - baloner. Baloneri su nepogrešivi,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti