Novo ime na poziciji

Nakon više od četiri mjeseca raspliće se situacija u Glasu Podravine, evo tko bi mogao biti novi direktor

Kada će se održati Skupština koja odlučuje o budućnosti našeg tjednika, nije poznato, s obzirom da se predsjednik Danimir Kolman nije javio na naše pozive.

16:30h
0
Ekipa Glasa Podravine // Foto: Facebook

Najstariji tjednik u Podravini i Prigorju, Glas Podravine, ni nakon četiri mjeseca nema direktora ni urednika, no situacija bi se mogla uskoro rasplesti.

Trenutno obje dužnosti obnaša Sonja Badalić, koja je u srpnju dala ostavku na poziciju direktorice, no nastavila je obnašati dužnost do izbora novog direktora. Otprilike u isto vrijeme ostavku na uredničkoj poziciji dala je i Adela Zember.

No, pojavile su se informacije da će za direktora biti izabran Miroslav Mirković iz odjela marketinga. Kada smo ga kontaktirali, kratko nam je rekao da ne može komentirati te navode. Tko bi mogao postati novi urednik, zasad nije poznato.

Sobota i Mirković predstavili su Županijsku etiketu // Foto: Matija Gudlin

Kada će se održati Skupština koja odlučuje o budućnosti našeg tjednika, nije poznato, s obzirom na to da se predsjednik Danimir Kolman nije javio na naše pozive.

Podsjetimo, u relativno kratkom razdoblju dogodilo se nekoliko promjena na uredničkoj poziciji u Glasu Podravine. Prošle godine u prosincu ostavku je dao Vedran Tkalec, kojega je zamijenila Snježana Omrčen – Čeko.