Naljepši Božić uz prigodan popust // Sve za bebu pronađite u novom Baby Centru u Koprivnici

13:50h
0
Novootvoreni Baby Centar

Baby Centar - širok asotriman i odlične cijeneAko ne znate kamo po opremu za svojeg najmlađeg člana obitelji, novootvorena trgovina Baby Centar u Koprivnici, nudi vam sve što je potrebno za sretnu bebu.

Više nema potrebe za potezanjem dodatnih kilometara da bi pronašli baš ono što vaša beba treba.

Nadomak ruke, u svojem širokom asortimanu u Baby Centru na raspolaganju su vam najpoznatiji brendovi kolica, auto sjedalica, hodalica, krevetića, putnih krevetića, vrtića, hranilica, igračaka, komoda, ležaljki-njihaljki, podlogi, biciklića…

Sa 18 godina iskustva iza sebe, u Baby Centru jamče vrhunsko zadovoljstvo kupovine uz prepoznatljive brendove kao što je ABC Design, Bertonne, LEO kids, Cam, Rio, Graco, Maxi-Cosi, Neonato, Tiny Love, Chicco, Free ON, Pierre Cardin i mnoge druge.

Za vašu bebu izaberite samo najbolje i najkvalitetnije, ali i po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Iz Baby Centra vas pozivaju da ih posjetite u novootvorenoj trgovini i uvjerite se u vrhunsku ponudu artikala svjetski poznatih brendova visoke kvalitete.

Osigurajte svojoj bebi najljepše djetinstvo i stvorite najljepši ugođaj za sretnu bebu.

Do kraja godine iskoristite i mnogobrojne akcije, popuste i pogodnosti – posjetite nas !!

Ljubazno i susretljivo osoblje očekuje vas u ulici Josipa Vargovića 4, (iznad Hollywooda), radnim danima od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Kontaktirati nas možete na broj telefona 048/625116 i informirati se o proizvodima, akcijama te cijenama pojedinih artikala, a cijelu ponudu možete pogledati i na našoj internet stranici – www.trgovina-melita.hr.

Baby Centar Baby Centar